Известие

Collapse
No announcement yet.

Палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Палене

Днес отидох да видя Алфата и вече уж да я вземам,но документите не бяха пристигнали. Обаче какво стана нещо неможах да я запаля натиснах съединител и помпих двапъти газта като на руските машини после вече нищо не ставаше един от автокъщата каза че съм я задавил иначе си палила.Дали ме лъже или грешката наистина е в мен.
    Иначе четох темата за алармата обаче много не разбрах и на мене ми я дават с един ключ, а отпред на стъклото виждам лампичката за алармата какво да правя ??
    Последното отстрани до номера видях да махат някакво тиско все едно е била ударена и е боядисвана вече бях споменал че отзад е леко пукната малко е разлепен единия Айрбег почвам все повече да се чудя дали не е била ударена.Страховете ми дали са оправдани или не само вие можете да ми кажете ще чакам отговора най-много се дерзая относно това със задавянето.

тва да не е лада да го задавиш бре?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

еми аз като лада се опитах да го запаля моята насточща е такава не за друго.Тоя от автокъщата каза че съм я задавил аз питам вярно ли е или не.

Comment

не можеш я задави
        но може да й е умрял акумулатора

като успееш да я запалиш мини на диагностика, иначе бягай от тоя въшлив чувал с двукрака котка канибалка
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

направо ме наплашихте кажете какво да правя и другото горе доло какво ще трябва да сменям или си зависи от колата като чета повечето взели от 98 им отиват още бая парички по ремонти.
          Много ме стреснахте кажете какво да правя че съм дал капаро да не изгоря

Comment

Кажете ако има някой от Стара Загора къде да я карам на диагностика и колко ще ми излезе като финанси и какво ще гледат.
            Проблема ми е че съм дал капаро и това сега с паленето направо се чудя дали няма се наложи да си губя капарото.

Comment

как така изобщо капарираш кола, която не знаеш дали ще запали
              по снимка ли?
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

не първия път я пробвах вървеше си хареса ми ,но сега не запали дали е от акумулатора при положение че иначе всичко си светва само при завъртане на ключа завърта,но не запалва

Comment

не първия път я пробвах вървеше си хареса ми ,но сега не запали дали е от акумулатора при положение че иначе всичко си светва само при завъртане на ключа завърта,но не запалва

Comment

еми тука по нета освен да хвърлим боб друго не може да направим
                    иди на диагностика

само да ти кажа че поддръжката на алфата е много пари и е добре да си го знаеш
                    само първоначалното ти обслужване след като я купиш е около 1000 лв
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

колега, ако е от акумолатора тя изобщо няма да завърти. доколкото те разбрах, явно проблема е друг. не трябвало да капарираш автомобила, и да я купят сега автомобили колкото искаш, особенно алфи. ако не е тайна за колко пари ще я купиш?
                      алфа ромео 156 т.с. 1.8

Comment

Колега,отиди в Примотек т'ва е представителството на Алфа в Ст.Загора да ти я закачат на компа и да ти направят пълна диагностика поне ще ти кажат кво има за смяна и колко ще ти струва.УСПЕХ
                        ALFA 166 2.0TS-хубавицата
                        Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
                        PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
                        Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

Т'ва с диагностиката преди или след като я купи ?
                          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Абе ДЕДАЗНАМ
                            ALFA 166 2.0TS-хубавицата
                            Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
                            PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
                            Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

разбира се че преди още утре отивам плс дообяснете ми точно къде е този сервиз за Алфа в Стз.Иначе парите са 7500 колата е с хубаво масло има приличен вид гумите са добри отвътре всичко си работи мисля че като цена е идеална и миналия път като я пробвахме много ама много ми хареса как возеше затова я и капарирах тя беше точно свалена от автовоза нищо не са й барали затова реших че щом вози добре без някакви финтаджииски номера от страна на автосервиза трябва да е добра.

Comment

Working...
                              X